About

Зимско искачување на Скопска Црна Гора

Прва клубска тура во Новата 2017 г на Скопска црна гора. Се искачивме на Спирова колиба и уживавме во глетката природата над Скопската котлина.


0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!