About

Упис на нови членови за 2017

ПСК Скопска црна гора врши упис на нови членови во клубот. Член на клубот може да биде секој граѓанин на Р.Македонија, љубител на природата и планината. Нашиот клуб е член на ФПСМ а во склоп на нашиот клуб имаме лиценцирани водичи за водење во планина и се организираат предавања и практична настава со што новите членови можат да се стекнат со нови знаења.
Доколку сте за членство во планинарски клуб вашиот избор нека биде ПСК Скоска црна гора.
Контакт телефон 070-230-526 Ѓорѓи
Поздрав

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!