About

Врв Пржар - 1626 мнв - 15.01.2017.


Прекрасна зимска тура на Скопска црна гора со искачување на врвот Пржар 1626 мнв заедно со гостите од ПК Бистра - Скопје и гостите од ПД Куманово од Куманово.

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!