About

Син врв - 2550 мнв - 29.01.2017

Ден 29.01.2017 Прекрасната Шар планина не пречека со сиот свој зимски раскош кој секој планинар и љубител на планината би го посакал.Клубско искачување на 40 планинари до Син врв 2550 мнв по прекрасен сончев студен ден,а дел рекреативно по патот према Плат. И после убаво поминатата тура имавме весела забава во планинарскиот дом Смрека.
Слики од турата   
0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!