About

Црн камен - 1585 мнв - 22.01.2017

Пекрасна снежна тура на Скопска со искачување на врвот Црн камен 1585 мнв заедно со пријателите од ПСД Макпетрол. Фото - Ѓорѓи Петровски - Петар Герасимов

Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!