About

Василица на Спирова колиба 14.01.2018

ПСК СЦГ клубски на василица кршевме лепче со паричка во планинарската куќа на Скопска.Кумата Еленче Петроска ни спреми прекрсни лепчиња на која многу и благодарме да е жива здрава и берикетна. Новиот кум за оваа година е Ристе Рендески на кој му посакуваме здравје , среќа и берикет оваа година.
Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!