About

Врв Китка Козјак Кумановско

Членови на ПСК СЦГ и членови на ПД Куманово, во друштво на неколку пријатели на клубовите, денес остварија тура од с.Малотино до врв Китка и назад до Пелинце. Прекрасен ден со оваа одлична екипа.
Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!