About

Зимско искачување на врв Црн Камен 2016


Клубско дружење пред Спирова Колиба
Клубско дружење пред Спирова Колиба

Долга снежна тура на Скопска црна гора.Тргнавме од с.Љубанци движејки се по патеката Костените преку Црн камен до Спирова колиба ,а се вративме преку с.Бродец движејки се по дел од Манастирска патека 3 до с.Љубанци.Повеќе од 20 км изминати по снег на места вистинска зимска идила а на места снежна бура.Убаво поминат зимски снежен ден

Едно кратко видео да се долови атмосферата на Скопска

Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!