About

Спортско-рекративна тура-Маврово 2016


Прекрасна зимска тура на снег.Дваесетина членови и пријатели на клубот се упативме од с.Маврово 1740 мнб кон месноста Чавкарник по добро маркирана патека газевме длабок неразгазен снег имавме убаво сончево време со слаб ветар на врвот.На врвот уживавме во прекрасниот поглед на Мавровско езеро и при тоа направивме неколку фотографии кои ќе ви ја доловат атмосферата.На крај заклучокот беше дека оваа тура беше една од поубавите зимски тури на клубот.
Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!