About

Рекреативна тура на Скопска Црна Гора

17.01.2016 г во ист ден уште една клубска тура на Скопска овојпат рекреативна.Неколку нови членови под водство на највозрасниот планинарски водич во Македонија чичко Спиро се движеа од с.Побожје по Спирова патека преку фармата на Илија до с.Бродец. По подолга пауза за да се касне нешто и напие се враќаат до с.Побожје по дел од традиционална патека.Сите задоволни од прекрасниот зимски снежен ден турата ја заврија со прашањето каде ќе биде следната тура.


Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!