About

Петти јубилеј на ПСК Скопска Црна Гора

На 18.03.2017 г во просториите на свечената сала во општина Бутел нашиот клуб ПСК Скоска црна гора го прослави својот мал јубилеј 5 години од оснивањето.Благодарност до сите што не почестија со своето присуство.

Слики од настанот

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!