About

Перен 1326 мнв до водопадот кај Длaбочица.

ПСК Скопска црна гора на гости на планинарскиот поход во организација на ЗПЗП Козјак 2013 од Куманово од село Арбанашко преку врвот Перен 1326 мнв до водопадот кај Длaбочица.

Водопадот кај Длaбочица

Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!