About

Повелете на петта јубилејна дружба на Скопска


Има една планина, Скопска Црна Гора се вика. Се издига над прекрасната Скопска Котлина и го прегрнува возвишеното Црногорије. Највисок врв и е Рамно со 1.651 метри надморска височина. Планината зборува сама за себе со неприкосновените убавини што ги крие, а сите неуморни планинари и ентузијасти заедно можат да ги откријат на 23.4.2017 година. Петта пролет на Скопска. Повелете.

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!