About

Меденица 2163 мнв

Прекрасен сончев ден на Бистра идеален за планинарење. 22 членови и пријатели на клубот направивме прекрасна тура од Галичник до врвот Меденица 2163 мнв а попатно неколку членови и до Говедарник.

Слики од туратa

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!