About

Корабски водопад 2016


На ден 15.05.2016 г членови на клубот заедно со неколку пријатели на клубот се искачивме до Корабски водопад .Прекрасна долга тура минувајки низ прекрасна густа и висока букова шума најпрво се искачивме до видиковец од каде има прекрасен поглед на Корабски водопад ,неколку членови се искачија до врвот Рибничка скала, неколку члена останаа на видиковец а повеќето се упатија до водопадот.Во вечерните часови се                                                                                                           вративме до стартната позиција  каде го прославивме роденденот на Лидија со прекрасна торта.Се на се прекрасно поминат ден во планина.

Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!