About

Царев врв 2085 мнв Осоговски планини

28.02.2016 г време променливо облачно со силен југоисточен ветар , дваесетина членови на клубот и наши пријатели заедно со домаќините од ПСК Руен од Крива Паланка се искачивме најпрво до врвот Калин камен 1885 мнв а потоа и до Царев врв 2085 мнв.Ниту силниот ветар ниту снегот не не поколеба денот да го поминиме на планина.
Линк со слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!