About

Пелистер 2601 мнв

ПСК Скопска црна гора на ден 14.05.2017 г по прекрасно време со добра дружба го искачи врвот Пелистер 2601 мнв а на врќање прошетавме по Широк сокак и се освеживме со ладна бира и убаво кафе.

Слики од турата.

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!