About

Врв Раса 1369 мнв

После убавата авантура во Полска малку на рекреативна тура на врв Раса. Турата беше средно тешка, но поради компактноста на групата сите успешно го искачивме врвот. Времето не беше во наша корист но и покрај тоа турата помина одлично.

Слики од турата

0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!