About

Во посета на Кожуф


КОЖУФ, СКИ ЦЕНТАР, ВРВ ЗЕЛЕН БРЕГ

Што да се напише! Со еден збор- ЛЕПОТА!
Голема штета што ваква убавина и можност е тотално маргинализирана!
Одлична дружба и благодарност до Ристо, Димитар, Александар и Јован од ПК Кожуф


0 comments:

 

Pratete ne na Facebook!